Designs portfolio seek

SEEK initiative

Een online community voor journalisten

We zorgden voor de nieuwe webdesign en huisstijl voor SEEK initiative. Het is een community en leerplatform voor of je jezelf nu beschouwt als journalist, activist, kunstenaar, geleerde, student, ...

Schermafbeelding 2024 04 23 om 16 00 01
SEEK Card simulation

Bij het ontwerpen wilden we in het hoofd kruipen van hun doelgroep

Bij het ontwerpen van de website hebben we een evenwicht gezocht tussen de uitstraling van een open en leuke community vibe, maar ook de ernst van de cases, evenals het productief leren door middel van hun ‘10 pathways’.

Bij het ontwerpen van de visuele identiteit wilden we in het hoofd kruipen van de doelgroep van SEEK: De stijlkenmerken doorheen de branding, komen van het proces wanneer men onderzoekt, analyseert, leest, … ze onderstrepen zinnen, ze trekken pijlen wanneer ze verbanden willen leggen of conclusies willen trekken.

Designs portfolio seek
Seek webdesign case page studio mast
Designs portfolio seek4

We zorgden voor een op maat gemaakte consequente flexibele huisstijl

Bij het creëren van een branding en website is het belangrijk om consistent te zijn zodat er een herkenbaarheid ontstaat. Het logo wordt voortgezet in opsommingstekens, nummering, highlights, navigatie, highlights ...

Veel informatie kan soms overweldigend zijn voor bezoekers. Met behulp van geanimeerde infographics zorgen we ervoor dat de principes makkelijk te begrijpen en te lezen zijn om impactvol onderzoek te doen.

Designs portfolio seek3

Discover more

Wat kunnen we voor jou betekenen?