Biospheric Ventilation campaign
office architecture

Take Air

creëert een gezondere binnenervaring voor gebruikers van gebouwen wereldwijd.

TakeAir is een leider en pionier in biologische luchtreiniging met micro-organismen om een gezondere en aangenamere binnenervaring te creëren voor gebruikers van gebouwen wereldwijd.

30 Mac Book Pro Mockups
03 A4 Magazine Mockups v2
07 Poster Mockup

De samenwerking met Studio Mast is telkens een foutloos parcours. … 

… Ongeacht de materie of complexiteit van de opdracht toont Studio Mast een grote doortastendheid en expertise. Afgeleverde opdrachten zijn steeds tot in de kleinste details verzorgd, wanneer er snel moet geschakeld worden staan ze steeds paraat en voeren ze de aanpassingen snel en met hoge kwaliteit door. Lieselot (founder) is iemand zeer veelzijdig, competent en toont uitermate sterke grafische vaardigheden.

Stijn Vanderschuren | Take Air 2021

Sticker takeair studiomast

Toen we TakeAir voor de eerste keer bezochten, viel ons meteen de frisse, schone lucht op die we inademden. ...

... Het was alsof we door een bos wandelden. Dus werd het voor ons een must om hetzelfde frisse gevoel en ervaring op het eerste gezicht over te brengen in onze ontwerpen voor TakeAir.

Uitgaande van een reeds bestaand logo en lettertype heeft Studio Mast de huisstijl van TakeAir verder ontwikkeld. We brachten de frisse lucht terug door het gebruik van zwevende organische vormen, het juiste gebruik van kleurvlakken en natuurbeelden.


De aanpak en service van TakeAir uitleggen in toegankelijke en begrijpelijke infographics.

De grootste uitdaging was om het technische aspect van het product en de service die TakeAir biedt weer te geven en uit te leggen. Door middel van infographics maakten we een schets van hoe Take Air werkt.

Infographics lower
office
nature
Duan xiaoyu 4 Ef50 zc XOM unsplash

Discover more

Wat kunnen we voor jou betekenen?